Bay Hagebeek over leven in de 21ste eeuw

Zenleraar Bay Hagebeek deelt in boekwinkel Dekker van de Vegt | Nijmegen 2024

Z

Lezing door schrijver en zenleraar Bay Hagebeek tijdens presentatie van Het Grote Zen Doe Boek op 18 januari 2024 in boekwinkel Dekker van de Vegt in Nijmegen.

Ik vertel waarom ik meewerkte aan dit boek. Ik ben namelijk één van de zes geinterviewde personen die in dit boek deelt vertelt waarom ‘ie mediteert. En ik bespreek de voor mij belangrijke én overduidelijke connectie tussen zen/ boeddhisme, compassie en in actie komen (doen wat je te doen hebt).
Klik op de afbeelding hieronder, dan kun je de lezing op YouTube bekijken. Veel kijkplezier.

Add Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By bayhagebeek
Bay Hagebeek over leven in de 21ste eeuw

Social media

Categorieën

Created by Bay Hagebeek
All rights reserved 2024