Bay Hagebeek over leven in de 21ste eeuw

Over Bay Hagebeek

O

Als schrijver, opgeleid (zen-) meditatieleraar, eigenaar van de zorg- en coachingorganisatie ZinVolledig, vader van twee kinderen, punkrocker en ervaringsdeskundige in gendertransitie combineert Bay Hagebeek (1972) unieke persoonlijke en professionele ervaringen.

In zijn werk belicht Bay uitvoerig de impact van (zen-)boeddhisme op het samenleven binnen hedendaagse gemeenschappen. In een wereld die steeds meer vanuit het hoofd werkt en waar schermen een dominante rol spelen, worden boeddhistische technieken steeds relevanter. Deze praktijken helpen ons om terug te keren naar het hier en nu, ons te verbinden met ons lichaam en met anderen.

Bay laat door zijn analyses gecombineerd met persoonlijke verhalen zien hoe boeddhistische principes en technieken concreet vorm kunnen krijgen in het dagelijks leven in de 21ste eeuw en steeds belangrijker: hoe ze de potentie hebben om innovatie, sociale cohesie en interpersoonlijke relaties te verbeteren, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven.

Bay Hagebeek over leven in de 21ste eeuw

Social media

Categorieën

Created by Bay Hagebeek
All rights reserved 2024